Onconect Spray regenerator dupa radioterapie, 50ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Onconect Spray regenerator dupa radioterapie, 50ml - Catena

Onconect Spray regenerator dupa radioterapie, este un dispozitiv medical special conceput pentru hidratarea adecvata a zonelor supuse radioterapiei, si pentru crearea unei bariere de protectie asupra acestora. 
 
Onconect Spray regenerator dupa radioterapie contine:
- Prebiotic Biolin, un amestec de inulina si gluco-oligozaharide, ce stimuleaza cresterea florei reziduale benefice in detrimentul florei patogene
- SyriCalm™ CLR 3% cu efect antiinflamator, antipruriginos si de restabilire a functiei de bariera a pielii
- acid hialuronic ce creste retentia de apa, asigurand hidratarea fibrelor de colagen si elastina; astfel ajuta la vindecarea si refacerea epidermului deteriorat.
- L-arginina - aminoacid precursor al acidului nitric, cu efect vasodilatator si antioxidant, care creste hidratarea pielii si cresterea fluxului sangvin local, grabind vindecarea plagilor. 
 
Gama Onconect este o gama de dispozitive medicale adjuvante ale principalelor terapii oncologice care se adreseaza simptomelor determinate de chimio si/sau radioterapie la nivelul pielii si al mucoaselor.  
 
Produsele Onconect contin un ingredient inovativ natural, SyriCalm CLR, extract de Phragmites kharka si poria cocos, certificat de NATRUE (asociatie europeana de producatori care certifica cosmeticele organice si naturale) si in conformitate cu ECOCERT (organizatie internationala care certifica respectarea standardelor petru agricultura organica).
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE