Foramen Gel reparator pentru leziuni bucale X 15 ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Foramen Gel reparator pentru leziuni bucale X 15 ml - Catena

Foramen Gel reparator pentru leziuni bucale este un tratament afte bucale care contine acid hialuronic sub forma de hialuronat de sodiu 0,2%. Aftele bucale sunt ulceratii superficiale sau profunde care apar pe mucoasa cavitatii bucale sau pe suprafata limbii. Acestea sunt dureroase la atingere si au nevoie de o ingrijire speciala, in functie de cauzele aparitiei lor.

Gelul tratament afte bucale Foramen contine acid hialuronic, o substanta cu proprietati recunoscute pentru hidratarea si cicatrizarea tesuturilor. Acesta hidrateaza mucoasa si stimuleza procesul de re-epitelizare si regenerare locala, grabind vindecarea.

Prin aplicare, Gelul tratament afte bucale Foramen ajuta la crearea unui film protector care calmeaza zona iritata si o ajuta sa se regenereze in cel mai scurt timp. Gelul diminueaza senzatia de disconfort si de durere de la nivel local asociata cu aparitia aftelor bucale si ajuta la refacerea rapida a tesutului.

Mod de utilizare tratament afte bucale Foramen Gel reparator:

Se aplica gelul in strat subtire pe suprafata mucoasei de ori de cate ori este nevoie. Dupa aplicare nu se consuma alimente au bauturi pentru a creste eficienta gelului.

A nu se inghiti! A nu se lasa la indemana copiilor.

Este un tratment afte bucale care nu este recomandat copiilor sub varsta de 6 ani.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE