RILASTIL ELASTICIZING - Fiole ingrijire piele sensibila cu cicatrici, 10 x 5ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Cumpara online de la partener

RILASTIL ELASTICIZING - Fiole ingrijire piele sensibila cu cicatrici, 10 x 5ml - Catena

Fiole pentru uz extern, cu Sodiu ADN
Piele sensibila, lipsita de elasticitate si cu cicatrici.
Pierderea elasticitatii face pielea sa fie mai vulnerabila, accelereaza procesele de imbatranire, lasarea pielii si creste sensibilitatea pielii. Doar un tratament specific poate contracara eficient problemele cauzate de pierderea elasticitatii.
Rilastil Elasticizzante Fiole este un tratament soc pentru ten/corp cu putere inalta de tonifiere, hidratare si nutritie ale straturilor de suprafata ale pielii, care ajuta la pastrarea nivelului optim al elasticitatii si contracareaza relaxarea/lasarea pielii. Formulat cu ingrediente active strict selectate, imbogatit cu exclusivul Sodiu ADN.
 
INDICATII
Pentru toate tipurile de piele ale fetei si corpului, chiar si pentru pielea cea mai delicata si sensibila. Poate fi utilizat in timpul sarcinii. Pentru rezultate mai rapide, in special in cazul unor cicatrici vizibile, este recomandat sa utilizati fiolele in combinatie cu Rilastil Elasticizzante Crema.
 
INSTRUCTIUNI
Deschideti fiolele prin spargere utilizand deschizatorul de fiole disponibil in acest scop si aplicati cu ajutorul dispenserului. Aplicati pe zonele pielii care trebuie tratate, masand si tamponand usor pana la absorbtia completa. In cazul cicatricilor, tamponati
produsul pana intra in piele fara masaj. Este recomandat sa utilizati o fiola in fiecare zi timp 10-15 zile consecutive, continuand pentru inca 20 zile cu o fiola o data la doua zile, in combinatie cu utilizarea produsului Rilastil Elasticizzante Crema.
 
ATENTIE
Rupeti fiolele cu precautie de-a lungul liniei semnalizate. In caz de fragmentare, nu utilizati produsul si aruncati cu atentie sticla ramasa.
 
AVERTIZARE
A se utiliza doar pe piele. In cazul contactului cu ochii clatiti cu apa din abundenta. A nu se pastra la indemana si la vederea copiilor. A se pastra inchis corect si departe de caldura.
 
DOAR PENTRU UZ EXTERN
FARA VASELINA, ULEI DIN VASELINA, LANOLINA SAU DERIVATE DIN LANOLINA
FARA PARABENI SI DERIVATE DIN GRAU
NONCOMEDOGENIC
HIPOALERGENIC*
TESTAT CLINIC
TESTAT PENTRU NICHEL, COBALT, CROM, PALADIU SI MERCUR**
* Produs formulat pentru a minimiza riscul de alergie.
** Mai putin de o parte la un milion fiecare. Cantitati mici pot fi responsabile de sensibilizarea pielii.
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE