GH3 Derma+ Tratament anticadere fiole, 10X12ml

-15%
GH3 Derma+ Tratament anticadere fiole, 10X12ml
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

GH3 Derma+ Tratament anticadere fiole, 10X12ml - Catena

Fiolele tratament impotriva caderii parului de la GH3 Derma+ se adreseaza oricarui tip de par si previn instalarea alopeciei, stimuland in acelasi timp cresterea parului sanatos si regenerarea lui. Acest tratament se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, indiferent de varsta.

Ingredientele active GH3 Derma+ Tratament anticadere fiole:

Procapilul – format din: Apigenina care stimuleaza micro-circulatia capilara, acidul oleanolic care inhiba 5-α-reductaza responsabila pentru formarea dehidrotestosteronului  si matrikina vitaminizata care stimuleaza metabolismul celular intarziind procesul de imbatranire al foliculului pilos.

Biocapigen-ul amestec de principii active: Sulfopeptide ce stimuleaza biosinteza proteinelor, moduleaza secretia sebacee; Aminozaharidele constitue precursori importanti in biosinteza fibroblastilor; Aminocizii si oligoelementele (Zn) ce asigura elementele nutritive necesare celulelor; Glucoza care este sursa indispensabila de energie pentru metabolismul celular; Vitaminele din grupa B (B5, B3, B6, B7) care regleaza lipogeneza si cresc vitalitatea parului.

Seveov-ul – extras din radacina de maca - se utilizeaza pentru stimularea cresterii parului pe termen lung, potentarea eficientei preparatelor anticadere, pentru prevenirea alopeciei si protejatea parului impotriva stresului endogen si exogen.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE