Genera Sapun Lichid Essenza 500 ml

3 la pret de 2
Genera Sapun Lichid Essenza 500 ml
Ofertă valabilă în perioada 1-30 iunie 2024, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumulează cu beneficiile cardului Catena.
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Comanda online pe www.springfarma.com

Genera Sapun Lichid Essenza 500 ml - Catena

Sapunul lichid cremos cu ulei de argan, iasomie neagra parfumata si note orientale are efect nutritiv.

Conceput precum o crema hidratanta, sapunul beneficiaza de o concentratie ridicata de ulei de argan, pentru protectia impotriva uscarii excesive a pielii mainilor. Parfumul delicat completeaza formula blanda a sapunului.

Cu bine cunoscutele proprietati nutritive ale uleiului de argan, curata delicat pielea, emanand note orientale captivante.

Multumita texturii sale cremoase, sapunul lichid va curata cu mare delicatete, eliminand orice urma de murdarie si de microbi, oferind hidratare timp indelungat.

Mod de utilizare: Cu ajutorul pompitei de dozare, se aplica in palma o cantitate de produs nediluat. Pentru efect de spumare mai bun, se recomanda umezirea mainilor. Se spala mainile prin frecare aprox. 30 secunde, raspandind sapunul pe toata suprafata mainilor. Dupa spalare, clatiti cu apa.

 


PRODUSE RECOMANDATE


CELE MAI RECENTE ARTICOLE

  • Lapte de corp - rol, beneficiile utilizarii
    Lapte de corp - rol, beneficiile utilizarii

    In lunga lista din rutina de ingrijire a pielii, hidratarea pare sa fie unul dintre cei mai importanti pasi. Dar de ce asa? De ce oamenii pun atat de mult accent pe utilizarea cremelor hidratante? Ei…