Nebulizator OMRON C101 Essential

+Assista Ser Fiziologic
Nebulizator OMRON C101 Essential
Oferta valabila in perioada 1-29 februarie 2024. Nu se cumuleaza cu beneficiile cardului Catena.
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Nebulizator OMRON C101 Essential - Catena

Cu Nebulizator OMRON C101 Essential, puteti trata eficient si obtine ameliorarea diferitelor afectiuni respiratorii aparute de-a lungul anului.
 
Nebulizarea inseamna administrarea unui medicament lichid prin pulverizari nazale sau bucale. 

Cea mai moderna metoda de tratament

Solutiile medicamentoase eliberate prin nebulizator reprezinta una dintre cele mai fiabile si mai simple metode de tratament. In ultimul timp, utilizarea unui nebulizator in tratamentul bolilor respiratorii se bucura de o mai mare recunoastere in randul medicilor si pacientilor.
 
Nebulizator OMRON C101 pulverizeaza produsul (nebulizatul) prin intermediul unei masti pe care pacientul si-o aplica pe fata. In timpul nebulizarii, respiratia pacientului trebuie sa fie ampla, pentru ca cea mai mare cantitate posibila de produs sa poata fi depusa in caile sale respiratorii.
 
Folosirea aparatului ajuta la diminuarea simptomelor unor afectiuni precum raceala, rinite alergice sau sinuzite.
 
Nebulizator OMRON C101 Essential a fost dezvoltat impreuna cu terapeuti specializati in tratarea cu succes a astmului bronsic, bronsitei cronice, alergiilor si a altor afectiuni respiratorii.

Utilizare usoara

Nebulizator OMRON C101 Essential va usureaza respiratia, nebulizand medicamentele in particule de 3,9 microni, dimensiune ideala pentru a ajunge in caile respiratorii inferioare, asigurand un tratament rapid si eficient.
 
Usor de utilizat de catre toti membrii familiei, nebulizator OMRON C101 administreaza medicamentele prin simpla apasare a unui buton si contine un set complet de accesorii.
 
Poate fi folosit pe mai multi pacienti. 12 ml de substanta medicamentoasa
 

PRODUSE RECOMANDATE


CELE MAI RECENTE ARTICOLE

 • Epiziotomie: cand se recomanda si cum se realizeaza
  Epiziotomie: cand se recomanda si cum se realizeaza

  Este imposibil ca medicii sa poata anticipa perfect cum va decurge o nastere. Dar daca ati ales sa nasteti intr-o maternitate, o echipa medicala va fi la dispozitia dumneavoastra pentru a va linisti si…

 • Unt de migdale - beneficii si utilizari
  Unt de migdale - beneficii si utilizari

  Indiferent ca vreti sa il introduceti in alimentatie ca alternativa mai sanatoasa pentru untul obisnuit din lapte sau vreti sa il folositi ca produs cosmetic ori ca remediu natural, untul de migdale…

 • Tipuri de dureri abdominale si remedii
  Tipuri de dureri abdominale si remedii

  Conform datelor epidemiologice, cele mai frecvente simptome gastrointestinale, respectiv una dintre principalele cauze pentru care persoanele solicita servicii medicale, sunt reprezentate de dureri abdominale.…

 • Retinopatie diabetica: ce este si cum se trateaza
  Retinopatie diabetica: ce este si cum se trateaza

  Retinopatia diabetica reprezinta una dintre principalele cauze a orbirii in randul persoanelor cu varsta de 20-74 de ani, care sufera de diabet zaharat. Riscul de a dezvolta retinopatie diabetica depinde…