Foramen Gel reparator pentru leziuni bucale X 15 ml

3 la pret de 2
Foramen Gel reparator pentru leziuni bucale X 15 ml
Oferta valabila in perioada 1-31 martie 2024. Nu se cumuleaza cu beneficiile cardului Catena.
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Foramen Gel reparator pentru leziuni bucale X 15 ml - Catena

Foramen Gel reparator pentru leziuni bucale contine acid hialuronic sub forma de hialuronat de sodiu 0,2%. Aftele bucale sunt ulceratii superficiale sau profunde care apar pe mucoasa cavitatii bucale sau pe suprafata limbii. Acestea sunt dureroase la atingere si au nevoie de o ingrijire speciala, in functie de cauzele aparitiei lor.

Gelul pentru afte bucale Foramen contine acid hialuronic, o substanta cu proprietati recunoscute pentru hidratarea si cicatrizarea tesuturilor. Acesta hidrateaza mucoasa si stimuleza procesul de re-epitelizare si regenerare locala, grabind vindecarea.

Prin aplicare, Foramen Gel reparator pentru leziuni bucale ajuta la crearea unui film protector care calmeaza zona iritata si o ajuta sa se regenereze in cel mai scurt timp. Gelul diminueaza senzatia de disconfort si de durere de la nivel local asociata cu aparitia aftelor bucale si ajuta la refacerea rapida a tesutului.

Mod de utilizare Foramen Gel reparator:

Se aplica gelul in strat subtire pe suprafata mucoasei de ori de cate ori este nevoie. Dupa aplicare nu se consuma alimente au bauturi pentru a creste eficienta gelului.

A nu se inghiti! A nu se lasa la indemana copiilor.

Produsul nu este recomandat copiilor sub varsta de 6 ani.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

  • Afte bucale, de la cauze la remedii
    Afte bucale, de la cauze la remedii

    Aftele bucale, care mai sunt cunoscute drept ulceratii aftoase sau stomatita aftoasa, sunt leziuni mici, de suprafata, care apar la nivelul tesuturilor moi din gura sau de la baza gingiilor. Spre deosebire…

  • Aftele bucale - tratamente eficiente
    Aftele bucale - tratamente eficiente

      Stomatita aftoasa este o afectiune necontagioasa ce provoaca aftele in cavitatea bucala, de cele mai multe ori acestea fiind localizate pe obraji, limba, ori in interiorul buzei.     …