Inscriere curs puericultura

Sarcina este un moment special, iar pe parcursul celor 9 luni apar o multime de semne de intrebare, viitorii parinti fiind coplesiti de ganduri si griji. Dar acest aspect nu trebuie sa umbreasca aceasta perioada.
 
Astfel, cu ajutorul doamnei Anca Balasoiu, moasa licentiata, toate aceste intrebari isi vor gasi raspunsurile, cu mult calm si profesionalism.
 
De aceea, te invitam intr-un cadru organizat pentru a face impreuna o incursiune in lumea plina de provocari a nou-nascutului.
In plus, viitorii tati pot beneficia de 5 zile libere in urma parcurgerii cursului online de puericultura, ce se desfasoara la data de 27 iunie 2024, ora 18:30.
 

Pe durata cursului, vei beneficia de:

1. Informatii utile si documentate despre ingrijirea bebelusului si alaptare.
2. Raspunsuri la intrebarile care te framanta.
3. Atestat in baza caruia tatal va beneficia de 5 zile de concediu (daca este solicitat)*.
 
Cursul de puericultură este GRATUIT. Pentru a beneficia de atestat, este necesar ca la curs sa participle tatal si sa se inscrie, completand toate informatiile solicitate in formularul de inscriere. La finalul cursului, participantii primesc un chestionar scurt, pentru a verifica dobandirea informatiilor necesare pentru ingrijirea nou-nascutului. Pentru a putea fi eliberat atestatul, este necesar sa raspunzi corect la 70% din intrebari.
 
Pentru oferte speciale la produsele noastre, iti recomandam sa soliciti cardul Mama si Copilul.
 
*Atestatul se acorda in urma completarii unui scurt chestionar, in conformitate cu Legea concediului paternal nr. 210/1999, aprobata prin H.G. nr. 244/2000, cu completarile ulterioare din OUG 117/2022.
 
Pentru situatiile referitoare la Cursul de Puericultura online, va rugam sa scrieti la adresa puericultura@catena.ro.