Co-Lactase picaturi pentru sugari, 10 ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Co-Lactase picaturi pentru sugari, 10 ml - Catena

Co-Lactase picaturi pentru sugari ajuta la descompunerea lactozei din laptele matern sau din formula de lapte pentru sugari, in vederea unei digestii usoare si fara complicatii postprandiale prin continutul de lactaza.
 

Ce este lactaza?

 
Lactaza este o enzima care descompune lactoza, principalul glucid din lapte (mai ales din laptele matern).
 

Cum poate lactoza nedigerata sa afecteze sugarul? 

 
Pentru sistemul digestiv imatur al sugarilor poate fi dificil sa transforme lactoza din lapte in glucide, atunci cand are loc digestia. Medicul va poate spune mai multe despre aceasta situatie si despre cum este afectat bebelusul.
 
Lactoza este un carbohidrat complex, o dizaharida, ce se gaseste in laptele matern, laptele praf si produsele lactate. Inainte de a putea fi absorbita, lactoza necesita a fi descompusa in Glucoza si Galactoza, in vederea asigurarii unei digestii normale.
 

Beneficii Co-Lactase picaturi pentru sugari

 
Fara timp de asteptare - bebelusii pot fi hraniti imediat, deoarece Co-Lactase® actioneaza optim la pH acid (4-4,5). Formula gata de utilizare se poate administra dupa ce se adauga 4 picaturi. Fiind sub forma de picaturi, produsul este potrivit pentru utilizarea la nou-nascuti si sugari. Co-Lactase picaturi pentru sugari contine ingrediente din surse naturale. Sursa de lactaza este Aspergillus oryzae.
 
Co-Lactase picaturi pentru sugari nu contine zahar, conservanti sau arome. Poate fi administrat inca din primele zile de viata.
 
Co-Lactase picaturi pentru sugari 10 ml este suficient pentru 60 de utilizari. 
 

Ingrediente Co-Lactase picaturi pentru sugari

glicerol, apa demineralizata, enzima lactaza (din Aspergillus oryzae) – 9%.
 

Mod de utilizare Co-Lactase picaturi pentru sugari

 
In cazul alaptarii, puneti cateva linguri de lapte matern intr-un recipient mic, sterilizat in prealabil. Adaugati 4 picaturi de Co-Lactase si administrati amestecul cu o lingura sterilizata din plastic sau cu o seringa si continuati alaptarea obisnuita. 
 
In cazul formulelor pentru sugari, preparati formula conform instructiunilor producatorului si adaugati 4 picaturi de Co-Lactase cand aceasta se afla la temperatura de hranire. Agitati formula si administrati-o sugarului
 
Important: Nu adaugati Co-Lactase in formula pentru sugari cand aceasta este fierbinte.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE