Hipp Lapte si Cereale cu Fructe +6 luni, 250g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Hipp Lapte si Cereale cu Fructe +6 luni, 250g - Catena

Formula de hrana Hipp Lapte si Cereale cu Fructe, de la +6 luni este in forma instant si contine lapte de continuare potrivit varstei copilului, cu calciu si vitamina D – pentru oase; zinc si vitamina A – pentru sistemul imunitar; iod – pentru tiroida; vitamina C -  pentru absorbtia fierului; acizi grasi Omega-3 (ALA) – pentru dezvoltarea creierului si a tesutului nervos; galacto-oligozaharide din lactoza; cereale valoroase, usor de digerat (fara gluten). 
 
Hipp Lapte si Cereale cu Fructe se prepara cu apa. Formula potrivita ca masa pentru copiii care au inceput diversificarea, in completarea alaptarii sau hranirii cu biberonul. Produsul nu contine arome artificiale, adaos de coloranČ›i sau conservanti. 
 

Ingrediente Hipp Lapte si Cereale cu Fructe +6 luni: 

 
45% lapte de continuare (lapte praf degresat, produs din zer, uleiuri vegetale (ulei de floarea soarelui, ulei din seminte de rapita, ulei de cocos), faina de orez, vitamina C, sulfat feros, sulfat de zinc, vitamina E, niacina, acid pantotenic, vitamina B1, vitamina A, vitamina B2, vitamina B6, iodat de potasiu, acid folic, sulfat de cupru, vitamina K, selenat de sodiu, vitamina D, biotina), dextroza, faina de orez, faina de porumb, galacto-oligozaharide din lactoza, 2,4% pudra de fructe (capsune, suc de zmeura, suc de coacaze negre), maltodextrina, sirop de glucoza, carbonat de calciu, extract de capsune, pudra din suc de sfecla rosie, vitamina C, vitamina B1, vitamina A, vitamina D. 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE