Naturalis Crema de zi Antirid 45+ x 50ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Naturalis Crema de zi Antirid 45+ x 50ml - Catena

Crema Antirid 45+ este o crema antirid de zi adaptata perfect nevoilor tenului matur, predispus la aparitia ridurilor. Crema antirid 45+ are in componenta sa ingrediente naturale cu important rol in regenerarea in profunzime a tenului si rol antirid.

Extractul din ulei de nuca din crema antirid de zi ofera protectie impotriva radicalilor liberi si tonifica pielea, tenul devenind in final mai neted si ferm multumita continutului de vitamine, acizi grasi si antioxidanti.

Extractul din ulei din seminte de dovleac din crema antirid 45+ mentine aspectul sanatos al tenului, combate aparitia ridurilor si curata pielea descuamata, beneficii ce se datoreaza continutului bogat in vitaminele A, C, E si celor din grupul B.

Crema antirid de zi poate fi folositita pe orice tip de ten. Aceasta se aplica, dimineata, pe pielea curata si uscata. Folosirea zilnica a acestei creme antirid de zi 45+ poate ajuta la reducerea ridurilor fine si profunde si la remodelarea conturului fetei, pentru un aspect mai tanar.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE