Assista ProctoRapid - solutia impotriva hemoroizilor

Assista ProctoRapid - solutia impotriva hemoroizilor

Assista ProctoRapid este solutia in caz de hemoroizi externi sau interni inflamati, fistule si fisuri cauzate de constipatie. Atat supozitoarele ProctoRapid, crema ProctoRapid, cat si Servetelele umede ProctoRapid contin o formule avansate, cu extracte naturale, care calmeaza si refac mucoasa, contribuind la hidratarea acesteia si la mentinerea confortului local.

 

+ Servetele ProctoRapid
Assista ProctoRapid X 10 supozitoare

Assista ProctoRapid X 10 supozitoare

Supozitoarele rectale Assista ProctoRapid contin acid hialuronic care are proprietatea de a lega moleculele de apa, formand o matrice de membrane viscoelastice pe suprafata mucoasei rectale Recomandari…

Assista Proctorapid servetele umede pentru igiena ano-rectala X 72 bucati

Assista Proctorapid servetele umede pentru igiena ano-rectala X 72 bucati

Assista Proctorapid servetele umede pentru igiena ano-rectala sunt destinate mentinerii igienei zilnice, la pacientii cu hemoroizi si fisuri anale.   Servetelele au pH fiziologic si contin 11 ingrediente…

Supozitoarele pentru hemoroizi Assista ProctoRapid contin acid hialuronic care hidrateaza tesuturile in profunzime si ajuta la reducerea iritatiei locale. Sunt recomandate dupa operatii in zonele afectate de hemoroizi, in caz de hemoroizi inflamati interni si externi, dupa iradiere in tratamentul cancerului de prostata.

Servetelele Assista ProctoRapid sunt confectionate din material moale si sunt impregnate cu o solutie speciala care curata si hidrateaza tesuturile, contribuind la diminuarea disconfortului local. Servetelele contin o solutie cu o formula avansata, pe baza de vitamina E, extracte vegetale, lanolina si alantoina, ingrijesc tesuturile, reduc iritatia locala si au rol reparator, calmant si antiinflamator.

Beneficiaza de oferta speciala Catena la gama ProctoRapid!

Cumpara supozitoarele si primesti servetelele!

Oferta valabila in perioada 1-30 aprilie 2024, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile cardului Catena.