Ce trebuie sa faci pentru a trimite reteta

Ce trebuie sa faci pentru a trimite reteta

1. Intra AICI , completeaza formularul si apoi apasa pe butonul Trimite reteta
 
2. Daca vrei sa trimiti reteta pe e-mail sau WhatsApp intra AICI pentru a afla adresa de e-mail sau telefonul farmaciei Catena pe o doresti. Selectezi judetul si localitatea si vei primi lista farmaciilor din localitatea in care te afli. Alege o farmacie si primesti adresa de e-mail si numarul de telefon ale acesteia. Apoi trimite reteta ta la adresa de e-mail a farmaciei sau pe WhatsApp-ul farmaciei
 
Orice metoda alegi, personalul din farmacie te va contacta in maximum 1 zi lucratoare pentru a-ti confirma rezervarea produselor si a-ti spune cand le poti ridica din farmacia pe care ai selectat-o. 
 

Incepand cu data de 1 aprilie 2021, poti ridica medicamentele  prescrise de la orice farmacie din tara, indiferent daca aceasta se afla sau nu in relatie contractuala cu aceeasi casa de asigurari de sanatate cu care este si medicul prescriptor. 

 

Exceptie fac medicamentele aferente contractelor cost-volum-rezultat, care se elibereaza indiferent de casa de asigurari de sanatate in evidenta careia de afla asiguratul, cu conditia ca furnizorul de medicamente sa fie in contract cu aceeasi casa de asigurari de sanatate cu care se afla si medicul care a emis prescriptia medicala.
 
 
#neingrijimdesanatateincomunitate