Cu Revidox iti sustii sanatatea inimii si a creierului!

Cu Revidox iti sustii sanatatea inimii si a creierului!

In fiecare zi, organismul nostru lupta cu radicalii liberi care au un rol major in procesul de imbatranire si de degenerare celulara. Organismul nostru se apara cu ajutorul antioxidantilor. O parte din acesti antioxidanti sunt produsi de organismul nostru, dar cea mai mare parte provin din alimentele pe care le consumam. Daca alimentatia nu aduce suficiente substante nutritive, atunci un supliment alimentar bogat in antioxidanti poate fi de un real ajutor in lupta impotriva degenerarii celulare si a imbatranirii organismului.

 

-25,95%
 Revidox X 30 capsule

Revidox X 30 capsule

  Revidox este un produs 100% natural, de ultima generatie, considerat ca fiind cea mai mare descoperire stiintifica a ultimilor ani impotriva imbatranirii celulare, ca rezultat al ultimelor progrese…

Revidox este un supliment alimentar care contine Stilvid 84% si constituie o sursa importanta de polifenoli din struguri care au un puternic rol antioxidant, care lupta impotriva imbatranirii celulare, protejand materialul genetic. Revidox protejeaza sanatatea sistemului cardiovascular prin mentinerea sanatatii vaselor de sange si ofera organismului nutrientii necesari pentru mentinerea unei bune functionari a inimii, avand rol cardioprotector, dar si a creierului. De asemenea, Revidox are o contribuitie majora in sustinerea functionarii sistemului imunitar.

 

La Catena, poti cumpara Revidox la un pret special! 

 

Pret vechi: 134,90 Lei Pret Promo: 99,90 Lei

Economisesti: 35 Lei

Oferta valabila in perioada 1-31 august 2022, in limita stocului disponibi.