Descopera autobronzantele Comodynes!

Descopera autobronzantele Comodynes!

Vrei un bronz sanatos si uniform fara soare? Da, se poate! Incearca noile autobronzante Comodynes. Produsele incorporeaza ingrediente active autobronzante si ingrediente functionale de ingrijire a pielii sau care imbunatatesc frumusetea. Vei avea un ten cu aspect sanatos, impreuna cu o stralucire deosebita si uniforma.

 

-20.00%
Comodynes ser autobronzant pentrut ten THE JUICY GLOW X 30 ml

Comodynes ser autobronzant pentrut ten THE JUICY GLOW X 30 ml

Ser autobronzant si pentru stralucire, hidratant pentru un bronz treptat si luminos inca de la prima aplicare. Ingrediente si beneficii Bronz natural de la prima utilizare si pana la 5 zile dupa prima…

-20.00%
Comodynes servetele autobronzante Original GOLD X 8 bucati

Comodynes servetele autobronzante Original GOLD X 8 bucati

Servetele autobronzante potrivite pentru fata si corp Proprietati Pana la 7 zile de bronzare Randament: 1 servetel pentru fata. 4 servetele pentru corp. Ingrediente DHA 100% natural si stabilizat (imbunatateste…

-20.00%
Comodynes spray autobronzant INSTANT MIRACLE X 200 ml

Comodynes spray autobronzant INSTANT MIRACLE X 200 ml

Spray autobronzant cu efect imediat, actiune de autobronzare, ofera un ton instantaneu si natural de „vacanta”. Proprietati Efect de machiaj instantaneu + Bronzare naturala. Imbogatit cu ingrediente…

Autobronzantele Comodynes sunt concepute pentru a oferi rezultate rapide si uniforme, evitand petele si aspectul inegal. Contin DHA si eritruloza, substante care reactioneaza cu proteinele din stratul cornos al pielii, producand o culoare similara cu cea a bronzarii solare.

Servetele autobronzante Comodynes sunt convenabile si usor de folosit, fiind potrivite pentru ten si corp. Acestea sunt impregnate cu o solutie autobronzanta si pot fi aplicate pe piele pentru a obtine un bronz uniform.

Serul autobronzant pentru ten Comodynes ofera hidratare, protectie antioxidanta si stralucire inca de la prima aplicare. Bronzul apare treptat, determinand o colorare a pielii similara cu cea a bronzului solar.  

Sprayul autobronzant Comodynes are efect imediat, oferind pielii un ton instantaneu si natural de „vacanta”. Poate fi fiolosit atat pentru fata, cat si pentru corp.

 

Vino la Catena si beneficiaza de o oferta speciala la produsele autobronzante Comodynes!

 

Oferta valabila in perioada 1-29 februarie 2024, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile cardului Catena.