Farmaciile Catena in lista farmaciilor din cadrul proiectului FIV - O sansa pentru cuplurile infertile

Farmaciile Catena in lista farmaciilor din cadrul proiectului FIV - O sansa pentru cuplurile infertile

Primaria Municipiului Bucuresti desfasoara, incepand cu vara anului 2018, programul O SANSA PENTRU CUPLURILE INFERTILE, care are ca principal obiectiv cresterea natalitatii pe raza capitalei. Prin acordarea unui sprijin financiar in sistem de voucher, cuplurile interesate vor beneficia de proceduri si tratamente specializate cu privire la fertilizarea in vitro.

Farmaciile Catena continua participarea la acest program prin sustinerea cuplurilor afectate doritoare de solutionarea acestei probleme cu:

- produse recomandate de catre medicul specialist obstetrica-ginecologie (in raport cu stimularea ovariana, medicamente pentru fertilitate la femei),

- indrumarile potrivite in ceea ce priveste perioada de fertilitate,

- informatii si sfaturi pentru gamele de medicamente destinate fertilitatii.

Programul isi doreste sa sprijine cuplurile care intampina dificultati in a obtine o sarcina, mai cu seama cu cat costurile acestor proceduri medicale sunt semnificative si ajung sa indeparteze si chiar sa minimizeze sperantele cuplului. In baza regulamentului de acordare a sprijinului financiar, la care se va adauga un dosar complex (cu documentatie specifica si acte doveditoare primite din partea medicul specialist), cuplurile selectionate vor traversa doua etape:

- Prima etapa se refera la tratamentul medicamentos (beneficiarii proiectului au parte de indrumare, recomandare si ulterior, indicatii prestabilite pentru urmarea programului de fertilizare).

- A doua etapa implica efectuarea anumitor proceduri medicale care sunt recomandate de catre specialist in functie de fiecare caz in parte.  

Pentru informatii complete si listele partenerilor (inclusiv farmaciile Catena din Bucuresti care participa la acest program si unitatile sanitare atat publice cat si private) in cadrul programului O SANSA PENTRU CUPLURILE INFERTILE, persoanele interesate pot consulta site-ul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, http://fiv.assmb.ro/