Proctinum crema – pentru ameliorarea simptomelor cauzate de hemoroizi si iritatia anala

Proctinum crema – pentru ameliorarea simptomelor cauzate de hemoroizi si iritatia anala

Hemoroizii afecteaza, conform estimarilor, pana la 30% dintre adulti, categoriile cele mai vulnerabile fiind persoanele cu un stil de viata sedentar, femeile insarcinate si persoanele de peste 50 de ani.

 

Hemoroizii sunt structuri anatomice normale, tesaturi vasculare localizate in canalul anal la aproximativ 3-4 cm deasupra sfincterului. Afectiunea hemoroidala apare atunci cand aceste structuri se dilata si se umplu cu sange, cauzand disconfort. Simptomele bolii hemoroidale sunt: durerea, sangerarile anale, pruritul, senzatia de arsura.

Crema Proctinum sub forma de emulsie, cu aplicator, ajuta la ameliorarea durerii cauzata de hemoroizii interni si externi si pentru reducerea disconfortului din zona anala si perianala. Crema are actiune protectoare, lubrifianta si revigoranta. Creeaza o bariera fizica care protejeaza tesutul perianal, reducand posibilitatea colonizarii bacteriene. Produsul are proprietati emoliente care ajuta la prevenirea iritatiilor si a fisurilor anale.

Crema se aplica la nevoie, de pana la 3-4 ori pe zi. Pentru a preveni iritatia anala, se poate utiliza o data pe zi.

 

Profita de oferta Catena la crema Proctinum! O poti cumpara la un pret special!  

 

Pret vechi: 33,90 lei Pret promo: 23,90 lei

 

Oferta valabila in perioada 1-30 noiembrie, in limita stocului disponibil. 

-27,33%
Proctinum crema, 30 ml

Proctinum crema, 30 ml

Proctinum Crema este un produs cu actiune calmanta si protectoare, recomandat persoanelor ce sufera de hemoroizi interni si externi, fisuri sau iritatii anale. Proctinum crema hemoroizi ajuta la calmarea…