Ramai activ cu kitul de mobilitate Movial Plus & Sarcodyn!

Ramai activ cu kitul de mobilitate Movial Plus & Sarcodyn!

Odata cu inaintarea in varsta, problemele de mobilitate devin frecvente, afectand drastic calitatea vietii. Este bine ca atat sistemul osos, cat si cel muscular sa fie protejate cu multa atentie, inca de la aparitia primelor simptome.

 

Movial plus capsule

Movial plus capsule

Movial Plus este un supliment alimentar natural dezvoltat pentru a reduce durerea, pentru a ameliora inflamatia si a mentine mobilitatea articulatiilor la un nivel normal.   Movial Plus stimuleaza…

-15%
Sarcodyn X 21 plicuri

Sarcodyn X 21 plicuri

SARCODYN® este un supliment alimentar care contine un amestec special de nutrienti care sustin functionarea normala a muschilor. Sarcodyn contine  HMB (β-hidroxi-β-metilbutirat),…

Suplimentul alimentar Sarcodyn ajută la îmbunătățirea performanței musculare, respectiv la creșterea forței și masei musculare, reducând semnificativ riscul ulterior de căderi și fracturi. Sarcodyn este prima și unica soluție de combatere a scăderii performanței musculare prin asocierea unică între catabolitul de leucină Ca-HMB, vitamina D3 și magneziu. Ca-HMB și-a demonstrat eficacitatea în menținerea echilibrului între masa și forța musculară, asigurând performanța musculară prin reducerea procesului de degradare a fibrelor musculare.

 

 Movial Plus este un supliment alimentar patentat de cercetătorii spanioli, care are la bază două ingrediente esențiale pentru funcționarea normală a organismului: colagenul hidrolizat de tip II și acidul hialuronic cu greutate moleculară ridicată. Cele două substanțe, împreună cu vitamina C, extractul de rodie și zincul, acționează ca un „boost” antioxidant și antiinflamator la nivelul țesuturilor, efectele fiind rapide mai ales pe reducerea durerii chiar după 3 săptămâni și îmbunătățirea mobilității într-un timp direct proporțional cu gradul deteriorării articulare.

 

Beneficiaza de ofertele speciale Catena si pastreaza-ti mobilitatea!

 

 Movial Plus

Pret vechi: 119,99 Lei Pret Promo: 99,90 Lei

 

Sarcodyn

Pret vechi: 111 Lei Pret Promo: 95,12 Lei

 

Oferte valabile in perioada 1 septembrie-31 decembrie, in limita stocului disponibil.