Rilastil Xerolact PB, aliatul pielii fragile

Rilastil Xerolact PB, aliatul pielii fragile

Piele foarte uscata, fragila sau atopica? Exista un balsam care poate reda elasticitatea si confortul pielii tale sau a pielii copilului tau!

 

-30%
RILASTIL XEROLACT PB Balsam pre/post biotic antiiritatii si refacere a  lipidelor X 400ml

RILASTIL XEROLACT PB Balsam pre/post biotic antiiritatii si refacere a lipidelor X 400ml

Balsamul pre/post biotic antiiritatii si refacere a lipidelor RILASTIL XEROLACT PB calmeaza roseata si mancarimea pielii, avand o actiune rapida si durabila. Reducand frecventa episoadelor de uscaciune…

Balsamul pre/post biotic antiiritatii si refacere a lipidelor RILASTIL XEROLACT PB calmeaza roseata si mancarimea pielii, avand o actiune rapida si durabila.

Balsamul Rilastil Xerolact PB este o emulsie bogata si cremoasa, ce se absoarbe rapid. Se recomanda ca tratament hidratant si restabilizator, in cazul uscarii severe a pielii bebelusilor, copiilor si adultilor, precum si pentru pielea cu tendinta atopica si supusa mancarimii.

De ce balsamul este prebiotic? Pentru ca are rolul de a selecta si de a stimula bacteriile benefice pentru piele. De ce este postbiotic? Pentru ca are rolul de mentine sanatatea microorganismelor de pe intreaga suprafata a corpului.

Conform studiilor producatorilor, produsul ofera rezultate pozitive dupa primele 5 minute de la aplicare, iar durata efectului de hidratare este de aproximativ 48 de ore.

 

Profita de oferta speciala Catena la produsul Xerolact PB!

 

Oferta valabila in perioada 1-31 decembrie 2022, in limita stocului disponibil.