Un sistem imunitar puternic cu Jarro-Dophilus®+FOS!

Un sistem imunitar puternic cu Jarro-Dophilus®+FOS!

Pentru a ne proteja de virusurile si bacteriile din mediul inconjurator, care ne pot afecta starea de sanatate, avem nevoie de un sistem imunitar puternic. Prebioticele si probioticele contribuie la o flora intestinala echilibrata si sprijina buna functionare a sistemului imunitar.

Probioticele sunt microorganisme vii care contribuie la multiplicarea bacteriilor benefice din intestin iar prebioticele sunt fibre care ajuta la multiplicarea probioticelor.

Jarro-Dophilus®+FOS combina eficienta probioticelor si prebioticelor intr-o singura capsula. Contine 6 tulpini patentate care sustin refacerea florei intestinale si contribuie la mentinerea functiei si integritatii barierei intestinale. Contine o formula imbunatatita cu adaos de fibre prebiotice care amplifica actiunea probioticelor. Ajuta la absorbtia vitaminelor si mineralelor in organism.

Te asteptam in farmacii cu o oferta speciala la

Jarro-Dophilus®+FOS

 

Oferta este valabila pana la 31 august 2020.

 

Oferta valabila in limita stocurilor disponibile.

Suntem aici pentru tine daca ai nevoie!

 

Secom Jarro-Dophilus +FOS x 100 capsule

Secom Jarro-Dophilus +FOS x 100 capsule

Jarro-dophilus +Fos de la Secom este un supliment alimentar sinbiotic pe baza de probiotice si prebiotice extrem de eficient in reechilibrarea florei organismului. Beneficii: Rezistenta la antibiotice…