Un ten mai luminos in trei pasi!

Un ten mai luminos in trei pasi!

Daca pe parcursul verii pielea a fost agresata de razele soarelui, pe parcursul toamnei tenul sufera sub influenta temperaturilor scazute si a vantului intens care contribuie la deshidratarea si imbatranirea prematura a pielii. Acum este momentul sa ai grija de tenul tau si sa-i restabilesti prospetimea si luminozitatea, pentru a-ti pastra aspectul tanar cat mai mult timp!

Gama RILASTIL PROGRESSION HD contine produse special concepute pentru a creste luminozitatea naturala a pielii si pentru a contracara semnele de imbatranire ale acesteia.

RILASTIL PROGRESSION HD - Ser activare luminozitate este un tratament intensiv pentru ten, care are proprietati puternice de iluminare si calmare a tenului, contracarand in acelasi timp hiperpigmentarea. Concentratia ridicata de principii active produce o actiune de fermitate, lifting si antirid.

RILASTIL PROGRESSION HD - Crema intensificare luminozitate este o crema catifelata la atingere care ilumineaza si regenereaza tenul, diminueaza aspectul de ten obosit, pielea devenind tonifiata, uniforma si cu un aspect mai tanar.

RILASTIL PROGRESSION HD - Crema iluminatoare contur ochi lupta impotriva ridurilor, a pungilor de sub ochi si a cearcanelor, printr-un mix de ingrediente active de calitate superioara: Complex HD, Complex de Ingrijire a Ochilor si Sistem Soft-Focus. Pigmentii speciali de seara si principiile active specifice ascund cearcanele cauzate de hiperpigmentare si de microcirculatia necorespunzatoare.

 

Acum poti cumpara produsele din gama RILASTIL PROGRESSION HD cu o oferta speciala:

 

 

 

Oferta este valabila pana la 28 februarie 2021.
 

Oferta valabila in limita stocurilor disponibile.

 

 

Farmacistii Catena stiu cum sa te ajute!

 
- 25%
RILASTIL PROGRESSION HD - Ser activare luminozitate, 30ml

RILASTIL PROGRESSION HD - Ser activare luminozitate, 30ml

Ser iluminator, antirid, lifting cu Complex HD, pentru ten. Rilastil Progression HD este gama din cadrul Rilastil creata special pentru a oferi un boost luminozitatii naturale a tenului si pentru a contracara…

- 25%
RILASTIL PROGRESSION HD - Crema intensificare luminozitate, 50ml

RILASTIL PROGRESSION HD - Crema intensificare luminozitate, 50ml

Crema iluminatoare, crema antirid, crema pentru lifting  facial cu Complex HD, pentru ten. Rilastil Progression HD este gama din cadrul Rilastil creata special pentru a oferi un boost luminozitatii…

- 25%
RILASTIL PROGRESSION HD - Crema iluminatoare contur ochi, 15ml

RILASTIL PROGRESSION HD - Crema iluminatoare contur ochi, 15ml

Impotriva ridurilor, pungilor de sub ochi si a cearcanelor, cu Complex HD, Complex de Ingrijire a Ochilor si Sistem Soft-Focus. Rilastil Progression HD Crema Iluminatoare pentru conturul ochilor este…