Indulcitor sintetic, fara calorii, de circa 300 de ori mai dulce decat sucroza, Zaharina reprezinta o alternativa a zaharului pentru persoanele care sufera de diabet, dar si pentru cei care vor sa slabeasca. Aceasta se absoarbe rapid in tractul digestiv si se elimina, nemodificata, aproape in totalitate prin urina, in decurs de 24-48 de ore, fiind practic lipsita de orice actiune farmacologica. Zaharina se utilizeaza atat pentru indulcirea ceaiului, cafelei si a altor lichide, precum si a diverselor alimente, adaugand-se dupa prepararea lor termica.
CELE MAI RECENTE ARTICOLE
Chiar daca pe hartie artroza este doar un diagnostic, in viata cotidiana, durerea provocata de artroza ne afecteaza atat starea fizica: mobilitatea, dar si cea emotionala, prin disconfortul continuu la…
Autor: Dr. Dana Stanciulescu Functionarea normala a sistemului muscular (a tuturor muschilor din organism, fara limitare la o grupa anume) este mentinuta prin existenta unui echilibru intre forta…
Vitamina B2 este o vitamina importanta cu actiune antioxidanta in organism. Abunda in cereale, plante si lactate. Este un element esential pentru procesul de descompunere a alimentelor, absorbirea altor…
In mod normal, in mediul vaginal exista un echilibru intre microorganisme bune, precum Lactobacilii, care nu permit altor bacterii “rele” sa se inmulteasca pana la un nivel la care…