Reduceri speciale la Catena prin cardul Safe for you!

Metode contraceptive de ultima generatie, teste de ovulatie, suplimente, cosmetice si alte produse de uz feminin, precum si o multime de campanii special concepute pentru sanatatea ta – acum te poti bucura de toate, la Catena, prin intermediul cardului Safe for You!

Pentru ca stim ca iti doresti tot ce este mai bun si vrei sa fii mereu la curent cu informatii practice despre sanatatea ta, am creat cardul Safe for You ca un raspuns la dorintele tale. Cardul se elibereaza pe loc la Catena, dupa completarea unui simplu formular, iar tu beneficiezi de reduceri, promotii si campanii de informare create de catre specialistii Catena, cu gandul la sanatatea ta.

Reducerile de care te vei bucura prin cardul Safe for You ajung pana la 22% si cuprind o oferta bogata de produse:
 

- pana la 22% pentru produsele de uz feminin din gamele de produse cosmetice Genera, Nesti Dante, Foramen, Laboratoarele Les 3 Chenes si Naturalis, precum si la alte produse

- 15% pentru produsele de uz feminin (conform listei disponibile în farmacii)

- 11% pentru OTC-uri, suplimente alimentare, cosmetice si medicamente pentru contraceptie (lista produselor pentru contraceptie se poate consulta in farmacii)

 
Exceptie fac produsele care nu pot beneficia de discount*.

Te asteptam chiar astazi in cea mai apropiata farmacie Catena, pentru a-ti oferi pe loc cardul Safe for You!

 

* SC CATENA MANAGEMENT SRL mentioneaza ca nu poate acorda reducere unui numar limitat de produse, datorita conditiilor de achizitie. Lista acestora impreuna cu Regulamentul pot fi consultate de clienti in cadrul farmaciei.