Sampoanele Bioclin pentru un par fara matreata!

Sampoane Bioclin

O solutie naturala pentru parul tau!
 
Produsele de ingrijire a parului Bioclin hranesc parul in profunzime si sunt formulate cu ingrediente blande care oferta parului rezistenta, stralucire si hranire. Contin ingrediente active naturale selectate, pentru a asigura cea mai buna calitate si experienta in utilizare. 
 
 

In Catena gasesti urmatoarele game de Sampoane Bioclin:

 

BIO - HYDRA

Bio- Hydra este un tratament zilnic hidratant pentru par normal si scalp sensibil. Acesta curata delicat parul si scalpul, este bogat in nutrienti si este formulat cu Acid Hialuronic Biotech care hidrateaza parul in profunzime, hranindu-l si conferindu-i stralucire. Nu contine agenti de spumare iritanti, fiind potrivit pentru scalpul sensibil.

 


Sfatul Specialistului:

Parul normal este un par stralucitor, puternic si sanatos, dar poate fi afectat de o serie de factori interni si externi. De aceea este importanta folosirea produselor special formulate care nu contin agenti agresivi ca SLES si SLS.

BIO - NUTRI

Bio-Nutri este un tratament hranitor si restructurant pentru parul uscat si scalpul sensibil. Bio-Nutri contine Pantenol care hraneste parul in profunzime, reduce uscaciunea acestuia, ii confera rezistenta si stralucire, restructurand firul de par. Parul devine mai rezistent si mai puternic, iar scalpul este hidratat si protejat.


Sfatul Specialistului:

Parul este uscat si fragil atunci cand glandele sebacee nu produc destul sebum pentru a proteja parul de agresiuni. Parul uscat este lipsit de stralucire si are nevoie de produse de ingrijire blande care ofera hidratare si hranesc firul de par in profunzime, precum uleiurile din plante bogate.

BIO-SQUAM

Bio-Scuam matreata uscata si scalp sensibil calmeaza scalpul iritat si ajuta la eliminarea matretii. Este un tratament eficient, restructurant, formulat cu Ulei de Nuca de Brazilia care reduce descuamarea si productia matretii uscate. Curata delicat firul de par, fiind potrivit pentru scalpurile foarte sensibile.

Bio-Scuam matreata grasa si scalp sensibil  este un sampon restructurant, formulat cu extract de Copaiba care curata scalpul in profunzime, reduce hipersecretia de sebum, trateaza si previne matreata grasa. 


Sfatul Specialistului:

Matreata este rezultatul descuamarii excesive a scalpului. Matreata uscata este rezultatul hiperproductiei de la nivelul scalpului de celule care arata ca niste mici scuame care cad usor. 

Matreata grasa apare ca rezultat al excesului de sebum cu scuame de dimensiuni mari si un scalp rosu si iritat.

 
 
Produsele sunt testate clinic si dermatologic
Sunt testate pentru Nichel, Cobalt, Crom, Paladiu sau Mercur*
*Mai putin de o parte la un milion. Cantitatile mici pot fi responsabile pentru sensibilizarea pielii

 

 • Bioclin Bio-Squam Sampon matreata grasa x 200ml

  Bioclin Bio-Squam Sampon matreata grasa, 200ml

  Bioclin Bio-Squam Sampon matreata grasa este un sampon special conceput pentru a curata scalpul cu matreata grasa.  Matreata grasa este rezultatul descuamarii excesive a scalpului si este insotita…

 • Bioclin Bio-Squam Sampon matreata uscata x 200ml

  Bioclin Bio-Squam Sampon matreata uscata x 200ml

  Bioclin Bio-Squam Sampon matreata uscata este un sampon special conceput pentru a curata scalpul cu matreata uscata. Matreata uscata este rezultatul hiperproductiei, la nivelul scalpului, de celule caracterizate…

 • Bioclin Bio-Nutri Sampon par uscat x 200ml

  Bioclin Bio-Nutri Sampon par uscat, 200ml

  Bioclin Bio-Nutri Sampon par uscat este un sampon delicat, special conceput pentru persoanele care au parul uscat si fragil dar scalpul sensibil. Parul uscat si fragil are nevoie de o ingrijire speciala,…