RILASTIL STRETCH MARKS Fiole prevenire si contracarare vergeturi 10 X 5ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

RILASTIL STRETCH MARKS Fiole prevenire si contracarare vergeturi 10 X 5ml - Catena

 Emolient si calmant cu Aminoacizi esentiali, Complex de vitamine si Acid Hialuronic.

Rilastil Stretch Marks este o linie completa care previne si contracareaza semnele atrofice (vergeturi) cauzate de pierderile de colagen si elastina in adolescenta, sarcina si/sau cauzate de schimbarile bruste de greutate.

Rilastil Stretch Marks este un tratament vergeturi intensiv de „soc” special formulat pentru a reduce si a preveni vergeturile. Acest tratment vergeturi este usor de aplicat, are absorbtie rapida si nu lasa urme pe piele sau pe haine. Fiolele contribuie la imbunatatirea elasticitatii si tonusului pielii si la diminuarea aspectului de „coaja de portocala”. Fiolele tratament vergeturi pot fi utilizate in timpul sarcinii si in timpul alaptarii pentru a imbunatati textura si tonusul pielii.

INSTRUCTIUNI folosire tratament vergeturi Rilastil

Deschideti fiolele tratament vergeturi prin spargere utilizand deschizatorul de fiole disponibil in acest scop si aplicati cu ajutorul dispenserului. Aplicati pe zonele pielii care trebuie tratate, masand si tamponand usor de-a lungul vergeturilor pana la absorbtia completa.

TRATAMENT DE SOC

Aplicati o fiola  de tratament vergeturi in fiecare zi timp de cel putin 10 zile. Continuati pentru inca 20 zile, cu o fiolala doua zile. Intotdeauna combinati cu Rilastil Crema antivergeturi.

TRATAMENT DE MENTINERE

Aplicati 1-2 fiole de tratament vergeturi in fiecare saptamana, impreuna cu Rilastil Crema Antivergeturi.

ATENTIE 

Rupeti fiolele tratament vergeturi cu precautie de-a lungul liniei semnalizate. In caz de fragmentare nu utilizati produsul si aruncati cu atentie sticla ramasa.

 

DOAR PENTRU UZ EXTERN

In cazul utilizarii in perioada alaptarii, urmati procedura de igiena obisnuita inainte de alaptare. Daca produsul ajunge in ochi, clatiti cu apa din abundenta. A nu se pastra la indemana si la vederea copiilor. A se pastra inchis corect si departe de caldura.

FARA PARABENI, ALCOOL SI DERIVATE DIN GRAU

NONCOMEDOGENIC

HIPOALERGENIC*

TESTAT CLINIC SI DERMATOLOGIC

TESTAT PENTRU NICHEL, COBALT, CROM, PALADIU SI MERCUR**

* Produs formulat pentru a minimiza riscul de alergie.

** Mai putin de o parte la un milion fiecare. Cantitati mici pot fi responsabile de sensibilizarea pielii

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

 • Domnilor, aflati ce va poate afecta fertilitatea!
  Domnilor, aflati ce va poate afecta fertilitatea!

  Barbatii nu observa adesea faptul ca micile activitati sau obiceiuri din viata de zi cu zi pot fi daunatoare organismului. Unii dintre acestia merg la controale medicale periodice, insa majoritatea trec…

 • Informatii despre prolactina
  Informatii despre prolactina

  Principala functie a prolactinei in organism este aceea de a declansa lactatia si de a o sustine. Prolactina este un hormon al carui nivel este mai mare in cazul femeilor insarcinate, ceea ce este normal,…

 • Electrocardiograma (EKG) – cand trebuie efectuata si ce arata
  Electrocardiograma (EKG) – cand trebuie efectuata si ce arata

  Elecrocardiograma sau EKG-ul este un test simplu care masoara activitatea electrica a inimii. Fiecare contractie a miocardului (muschiul cardiac) este declansata de un semnal electric care provine de…

 • Lista completa a analizelor pentru prostata
  Lista completa a analizelor pentru prostata

  Prostata este o glanda a sistemului genital masculin cu rol extrem de important in organism. Prostata poate fi afectata de probleme frecvente care pot provoca simptome destul de deranjante. Acesta este…