Trimite reteta in farmaciile Catena

Avand in vedere starea de alerta decretata pe teritoriul Romaniei, venim in intampinarea dumneavoastra si va oferim posibilitatea transmiterii retetei electronice catre farmacia din care doriti sa o ridicati folosind formularul de mai jos.
Personalul din farmacie va verifica disponibilitatea produselor din reteta si va va contacta in maxim 1 zi lucratoare pentru a va confirma rezervarea produselor si pentru a va comunica cand le puteti ridica din farmacia aleasa de dumneavoastra.

Cand mergeti in farmacie pentru a ridica reteta, este necesar sa va prezentati cu cartea de identitate. In farmacie poate veni atat persoana careia i-a fost eliberata reteta, cat si apartinatorul acesteia.

Prelucram datele dumneavoastra personale constand in nume, prenume, numar telefon, adresa email si datele existente pe reteta in vederea eliberarii de medicamente pe perioada starii de alerta.

Pentru a primi informatii despre statusul rezervarii dumneavoastra este necesar un numar de telefon valid si numele complet. Daca completati si o adresa de e-mail valida, va putem trimite si o informare.

Va informam ca prescriptiile medicale cu regim special utilizate pentru preparatele stupefiante si psihotrope nu pot fi transmise de catre medicul dumneavoastra prin mijloace de comunicare electronica, iar pentru eliberarea medicamentelor cuprinse in aceste categorii este nevoie sa prezentati in farmacie prescriptia medicala in original.

Prelucrarea datelor mentionate mai sus, completate si transmise de dumneavoastra se va face de catre Farmacia Catena pentru care ati optat sa transmiteti reteta, cu adresa email de contact datepersonale@catena.ro, in calitate de operator.
Pentru mai multe informatii va rugam sa apasati aici.

Va informam ca trimiterea electonica a retetei in farmacii este o metoda de lucru valabila doar pe perioada starii de alerta din Romania.

Va comunicam ca aveti la dispozitie si alte modalitati de transmitere electronica a retetei prin email sau WhatsApp.