Trimite reteta la Catena

Pasi de urmat:

1. Completati formularul de mai jos cu datele dumneavoastră personale
2. Selectati judetul si localitatea si veti primi lista farmaciilor din localitatea (sectorul) in care va aflati. Bifati optiunea!
3. Incarcati reteta
4. Dati click pe butonul Trimite reteta
5. Farmacistul Catena va va contacta in maximum 1 zi lucratoare
6. In farmacia pe care ati selectat-o, trebuie sa va prezentati dumneavoastra sau persoana imputernicita cu actul de identitate

FORMULARUL DE INSCRIERE

Prelucram datele dumneavoastra personale constand in nume, prenume, numar telefon, adresa de e-mail si datele existente pe reteta in vederea eliberarii de medicamente pe perioada starii de alerta.

Prelucrarea datelor mentionate mai sus, completate si transmise de dumneavoastra se va face de catre Farmacia Catena pentru care ati optat sa transmiteti reteta, cu adresa email de contact datepersonale@catena.ro , in calitate de operator.
Pentru mai multe informatii va rugam sa apasati aici.

Va informam ca prescriptiile medicale cu regim special utilizate pentru preparatele stupefiante si psihotrope nu pot fi transmise de catre medicul dumneavoastra prin mijloace de comunicare electronica, iar pentru eliberarea medicamentelor cuprinse in aceste categorii este nevoie sa prezentati in farmacie prescriptia medicala in original.