Trucuri incredibile antiimbatranire

Trucuri incredibile antiimbatranire Trucuri incredibile antiimbatranire

Ultima actualizare: 05 februarie 2016

Stim deja ca sportul, combinat cu alimentatia sanatoasa, este cea mai buna arma impotriva imbatranirii premature, motiv pentru care, de aceasta data, nu vom pune accentul pe acestea doua, ci mai degraba pe anumite aspecte si ritualuri, unele mai putin cunoscute, dar care au rezultate exceptionale in incetinirea procesului de imbatranire. Cu certitudine, si genele sunt componente importante ale acestui sistem, dar asupra lor nu putem interveni. Iata, deci, cateva trucuri cu un efect anti-aging incredibil.
 

Calitatea apei

 
Apa joaca un rol extrem de important in procesul de imbatranire. Sa incepem cu spalatul fetei. Folosirea apei de la robinet este o greseala pe care toti o facem si care, in timp, afecteaza calitatea pielii. Aceasta contine cantitati mari de clor si agenti chimici de purificare care o transforma intr-un adevarat dusman, ducand la uscarea sa si, implicit, si la pierderea elasticitatii, caracteristica de baza in mentinerea tineretii pielii. Pentru curatarea fetei, folositi doar minerala, apa termala sau apa micelara.
 
Pont: Utilizati apa de ploaie colectata din zonele fara poluare pentru a va clati fata. Efectele sunt miraculoase.
 

Apa rece

 
Majoritatea preferam confortul curatarii fetei cu apa calda, ceea ce nu este tocmai pe placul pielii. Chiar daca avem acest obicei, ar fi indicat ca, la final, sa ne clatim tot cu apa rece. Cu cat temperatura apei este mai scazuta, cu atat procesul de regenerare celulara este mai accelerat. In plus, apa calda sau fierbinte conduce la o deshidratare accentuata, fapt tradus prin imbatranirea prematura a pielii. De asemenea, cuburile de gheata plimbate pe ten ajuta la tonifierea si revigorarea sa.
 
Pont: Tineti o sticla cu apa minerala in frigider si clatiti-va zilnic tenul cu aceasta.
 
Aflati mai multe citind articolul complet de pe Tonica.ro