Cistiflux, 14 plicuri A18

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Cistiflux, 14 plicuri A18 - Catena

Cistiflux A18 este un supliment alimentar recomandat pentru tratamentul cistitei dar si in profilaxia infectiilor necomplicate de tract urinar. Contine extracte naturale de afin rosu, recomandat in tratarea infectiilor urinare.
 

Mod de administrare Cistiflux A18

 
Adulti si copii mai mari de 12 ani - 1 plic de Cistiflux A18, de 2 ori pe zi, dizolvat intr-un pahar cu apa, de preferat seara, inainte de culcare, dupa ce ati golit vezica urinara.
 
Copii intre 3 si 12 ani - 1 plic de Cistiflux A18 pe zi, care se dizolva intr-un pahar cu apa, inainte de culcare, cu vezica urinara goala.
 

Beneficii Cistiflux A18

 
  • Alternativa naturala impotriva cistitelor recurente;
  • Impiedica fixarea bacteriilor de peretele urinar;
  • Contine extract standardizat de afin rosu american, un antioxidant bogat in proantocianidine de tip A. Acestea, in doza potrivita de 36 de miligrame, ”taie picioarele” bacteriei E.coli, prevenind aparitia infectiei urinare. 
 

Ingrediente Cistiflux A18

 
fructoza, maltodextrina, aroma de fructe de padure, acidifianti: acid citric, extract de fructe de Afin-rosu-american (Vaccinium macrocarpon) titrat cu 15% proantocianidine, colorant: sfecla rosie, agent aglomerant: dioxid de siliciu, indulcitor: steviol glucozide.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE