Floral’aise, 20 capsule

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Floral’aise, 20 capsule - Catena

Floral’aise reface flora vaginala si sustine tratamentul pentru infectiile vaginale, formula sa fiind special conceputa pentru confortul intim al femeilor. 

Floral’aise este destinat tuturor femeilor ce se confrunta cu disconfort intim in diferite perioade ale vietii lor – infectii vaginale, administrare de antibiotice si antimicotice, contraceptive, chimioterapice, diabet, menopauza, sarcina si alaptare.

Ingrediente Floral’aise:

  • o susa de lactobacili* prezenti in mod natural in organism
  • vitamina A, esentiala pentru organism, contribuie la mentinerea integritatii, elasticitatii si troficitatii mucoasei vaginale

*Lactobacilii sunt microorganisme vii, bacterii lactice.

Forma orala a acestui supliment alimentar este usor de utilizat. Permite asimilarea optima a vitaminei A si corespunde modului de administrare natural si eficace al lactobacililor. Administrarea orala a Floral'aise asigura protectia vaginala si la pacientele care nu sunt compliante cu forma de administrare vaginala, dar si post-chirurgical, la virgine, etc.

Mod de administrare Floral’aise:

  1. 1 capsula pe zi, timp de 20 de zile consecutive, apoi pauza de 10 zile - paciente cu risc (menopauza, contraceptie, chimioterapie, diabet, fumatoare, etc). Cura poate incepe in orice moment al lunii. Este recomandat in cure de 2-3 luni, pentru beneficii de lunga durata.
  2. 1 capsula de 2 ori pe zi, timp de 10 zile - asociat cu antibiotice generale si cu antimicotice in infectii vaginale

 

Pentru a deschide alveolele, rupeti folia de aluminiu de la marcajul aflat pe partea laterala a blisterelor.

Capsulele se administreaza pe cale orala, inghitite cu un pahar cu apa.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE