Eubiotic Baby X 10 stick-uri

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Eubiotic Baby X 10 stick-uri - Catena

Eubiotic Baby stick-uri este o combinatie de tulpini probiotice recomandata in prevenirea aparitieri diareii si a altor probleme digestive cauzate de dezechilibrul florei intestinale.
Eubiotic Baby contribuie la reducerea cu 46% a riscului de diaree, reduce durata episoadelor diareice, scade frecvența colicilor/iritabilității de cauză digestivă si reduce riscul apariției diareei cu rotavirus.
 
Bifidobacterium BB-12® este principala tulpină probiotică care populează tubul digestiv la copii mici şi sugari, regăsindu-se de altfel şi în laptele matern.
Tulpina de Lactobacilus Paracasei 431® a dovedit efecte benefice asupra tractului gastrointestinal şi a sistemului imunitar.
Tulpina de Streptococcus Thermophilus TH-4® a fost utilizată de mai bine de 25 de ani ca iniţiator de fermentare pentru alimente, dar şi ca supliment alimentar pentru copii.
 
Mod de administrare: 
1 stick (plic) / zi
Pulberea se dizolvă în lichid, de preferat la temperatura camerei. Nu se recomandă administrarea EUBIOTIC® cu lichide fierbinţi sau cu alcool, deoarece acestea ar putea să scadă eficacitatea produsului.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE