GynieL Plus x 14 caps. Hyllan

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

GynieL Plus x 14 caps. Hyllan - Catena

GynieL este un probiotic cu administrare vaginala sau orala, destinat refacerii si mentinerii echilibrului mediului vaginal si este indicat in cazul tratamentelor cu antibiotice sau antifungice asociate infectiilor urinare sau vaginale. Pentru femeile afectate de candidoza, vaginoza sau vulvovaginita, refacerea echilibrului florei vaginale este importanta, deoarece microorganismele care traiesc in acel mediu contribuie la starea de bine a organismului si la prevenirea infectiilor.

 

Beneficii

- Contine doua tulpini de lactobacili, combinatie a carei eficienta a fost demonstrata prin studii stiintifice, Lactobacillus rhamnosus si Lactobacillus reuteri. Numarul de culturi vii este de minim 3.9 miliarde per capsula

- Protejeaza mediul vaginal prin refacerea aciditatii sale naturale (pH 3.8 - 4.2)

- Elimina simptomatologia locala (prurit vaginal, iritatie, usturimi la mictiune)

- Nu contine hormoni de sinteza, ci doar substanta activa de origine biologica

Indicatii

- Asociat tratamentului cu antibiotic sau antifungic al vaginozei bacteriene, vulvovaginitelor, candidozelor si infectiilor urinare, pentru restabilirea mediului vaginal acid

- Dezechilibrul mediului vaginal afectat de variatiile hormonale fiziologice (menstruatii intense, abundente, menopauza, contraceptie)

- Dezechilibrul mediului vaginal normal (acid), provocat de orice factor (utilizarea de contraceptive orale, dispozitive intrauterine)

Recomandare de consum

Pentru refacerea florei vaginale in timpul si dupa administrarea de antibiotic sau antifungic, se utilizeaza 2 capsule pe zi, una dimineata si una seara, inainte de culcare, timp de 14 zile, oral sau intravaginal (sau conform recomandarii medicului specialist ori a farmacistului). Are eficienta demonstrata clinic la administrarea pe cale orala, fiind astfel foarte util pentru persoanele care nu si-au inceput viata sexuala.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE