3560 GH3 Men Fiole cu acid hialuronic 5%, 10*2 ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Comanda online pe www.springfarma.com

3560 GH3 Men Fiole cu acid hialuronic 5%, 10*2 ml - Catena

Fiolele cu Acid Hialuronic 5% Gerovital Men contin un ser concentrat special formulat pentru pielea barbatilor. Acest ser reduce in mod fiabil efectele barbieritului zilnic, influentele mediului si ritmurile circadiene din ce in ce mai sensibile asupra pielii.

Dupa 10 zile de tratament, pielea este optim hidratata, netezita si revitalizata.
 
Aceste fiole sunt recomandate pentru tratamente intensive de hidratare pentru a creste elasticitatea pielii si a reduce ridurile. 

 

Beneficii GH3 Men Fiole cu acid hialuronic 5%:

• Reduce adancirea ridurilor.
• Creste nivelul de hidratare al pielii.
• Creste rezistenta si elasticitatea pielii.

 

Ingrediente active GH3 Men Fiole cu acid hialuronic 5%:

Prin combinatia complexa de principii active: Ion-Moistᵀᴹ4Men, care ajuta la reechilibrarea componentelor factorului natural de hidratare (NMF), si doua tipuri de acid hialuronic: pudra (care actioneaza in exterior) si lipozomal (care actioneaza in interior), serul reda vitalitate tenului, prelungindu-i aspectul tineresc.

 

Mod de utilizare GH3 Men Fiole cu acid hialuronic 5%:

Se scurge tot serul in partea de jos a fiolei, dupa care fiola se pozitioneaza cu punctul de rupere in fata. Pentru ruperea fiolei, puteti folosi capacul de protectie (conform instructiunilor de pe prospectul din interiorul cutiei) sau infasurati fiola intr-un servetel inainte de rupere.
Continutul unei fiole se rastoarna in palma si se aplica prin masaj usor pe fata curata. Tot continutul fiolei se foloseste pentru o singura aplicare!
Fiolele se folosesc o data pe zi, in cure de cate 10 zile de tratament. Pentru efecte de durata, acest tratament se foloseste o data pe luna.
Se va evita contactul cu ochii. DOAR PENTRU UZ EXTERN!


PRODUSE RECOMANDATE


ARTICOLE RECOMANDATE