Avaron X 10 supozitoare

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Avaron X 10 supozitoare - Catena

Avaron® este un dispozitiv medical sub forma de supozitoare destinat utilizarii ca adjuvant in tratamentul simptomatic de scurta durata al hemoroizilor interni, prurit anal si perianal, anita si perianita, rectita, criptita, papilita,  fisuri anale si perianale.

Avaron® favorizeaza procesele de vindecare, re-epitelizare si favorizeaza protectia mucoasei anorectale lezate, iritate sau inflamate.

Ingrediente si beneficii

Subgalatul de bismut este astringent, hemostatic si cicatrizant, contribuind la cicatrizarea si vindecarea tesuturilor lezate. Prin efectul astringent care micsoreaza hemoroizii, sarurile de bismut ofera un invelis protector tesuturilor lezate. Astfel, Avaron® favorizeaza procesele de cicatrizare si reepitelizare si reduce simptomele si disconfortul asociate bolii hemoroidale.
Oxidul de zinc din compozitia Avaron® reduce riscul de infectie locala, locul leziunii hemoroidale fiind un mediu favorabil pentru dezvoltarea microorganismelor patogene.

Avaron®, datorita extractului de Hamamelis virginiana, reduce simptomele provocate de mucoasa lezata si previne raspândirea inflamatiei. Datorita proprietatilor sale, ingredientul activ contribuie la crearea unui mediu prielnic pentru vindecarea si reepitelizarea mucoasei anorectale lezate, iritate sau inflamate din cauza bolii hemoroidale.

Mod de utilizare

1 supozitor administrat intrarectal de 2 ori pe zi.

Durata administrarii poate varia intre 5-7 zile, in functie de evolutia simptomelor si de vechimea afectiunii.

Ameliorarea poate aparea in prima luna de tratament.

 


PRODUSE RECOMANDATE


CELE MAI RECENTE ARTICOLE