Beres Vitamina C junior, 30 comprimate masticabile

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Beres Vitamina C junior, 30 comprimate masticabile - Catena

Beres Vitamina C junior asigura necesarul de vitamina C recomandat copiilor. Aroma de fructe, gust placut de lamaie si portocale. 
 
Beres Vitamina C junior contribuie la asimilarea si fixarea calciului in oase, sprijina sanatatea vaselor de sange si a sistemului nervos. Consumul de vitamina C contribuie si la cresterea imunitatii sau cresterea absorbtiei fierului in organism. 
 
Beres Vitamina C junior nu contine zahar si este recomandat copiilor care au carenta de vitamina C sau celor care au o alimentatie unilaterala si insuficienta. Beres Vitamina C junior este un supliment alimentar care se poate administra si in perioada de recuperarea dupa boala, in cazuri de oboseala accentuata sau in perioadele de activitate fizica intensa. 
 

Ingrediente Beres Vitamina C junior

 
Indulcitori (xilitol, isomalt, sorbitol, acesulfam K, aspartam, aroma de lamaie 0,6 mg/comprimat, aroma de portocale 0,7 mg/comprimat), acid ascorbic, agent de incarcare (celuloza microcristalina, guma arabica, guma de guar, dioxid de siliciu coloidal anhidru), agent antiaglomerant (stearat de magneziu), agent de glazurare (acid stearic), maltodextrina, pulbere din suc natural de lamaie, aromatizanti (aroma de lamaie, aroma de mandarine, aroma de portocale), pulbere de portocala naturala, coloranti (oxid galben de fier, beta-carotene, oxid rosu de fier), ulei de floarea soarelui, trigliceride cu lant mediu, antioxidant (dl-alfa-tocoferol).
 

Mod de utilizare Beres Vitamina C junior

 
Se recomanda 1 comprimat de Beres Vitamina C junior pe zi, dupa varsta de 3 ani. 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE