Naturalis cosmetice

 
Naturalis este o marca 100% romaneasca, care contine o gama complexa de suplimente alimentare si produse cosmetice de calitate superioara. Inspirandu-se din inteligenta naturii, Naturalis redefineste conceptul de nutritie si ingrijire naturala, axandu-se pe o cercetare atenta a celor mai noi tehnologii si informatii stiintifice pentru a realiza produse de calitate superioara si cu eficienta ridicata.
 
De la substanta activa, la produsul finit, cercetatorii Naturalis sunt preocupati sa dezvolte suplimente alimentare cu o absorbtie ridicata si cu eficienta demonstrata.
 
Produsele cosmetice Naturalis sunt realizate cu ingrediente active naturale care ingrijesc si rasfata pielea si parul, oferindu-le un boost de energie si prospetime. 
Naturalis – produse pentru ingrijirea fetei cu extract de trandafirNaturalis - produse pentru ingrijirea corpuluiNaturalis - produse pentru ingrijirea mainilor si picioarelor
Naturalis – produse pentru ingrijirea fetei cu extracte naturaleNaturalis – produse pentru ingrijirea paruluiNaturalis – sapunuri cu glicerina