Fertilovit F 35 PLUS x 30 capsule

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Fertilovit F 35 PLUS x 30 capsule - Catena

Supliment alimentar preconceptional pentru femeile de peste 35 ani, cu 800 μg acid folic, grupul de vitamine B, fier, iod, coenzima Q10 si vitamina C cu eliberare prelungita.

Fertilovit® F 35 plus este un supliment alimentar special conceput pentru a satisface cerintele femeilor mature care doresc sa conceapa. Acesta asigura vitaminele preconceptionale complete, antioxidanti si sustinerea sanatatii mitocondriale.

Acidul folic este una dintre vitaminele B si se gaseste in abundenta in fructe si legume. Cu toate acestea, este foarte sensibil la caldura si lumina. Datorita importantei sale pentru diviziunea si cresterea celulelor, precum si pentru formarea sangelui, femeilor care planifica obtinerea unei sarcini le este recomandata suplimentarea cu aceasta vitamina.

Alte vitamine B, precum vitaminele B6 si B12 sunt importante pentru diviziunea celulara si pentru un metabolism sanatos al homocisteinei.

Acidul pantotenic contribuie la metabolismul sanatos al hormonilor steroizi din care fac parte si hormonii sexuali.

Alte substante vitale precum fierul, iodul si antioxidantii joaca un rol important in sprijinirea organismului in timpul preconceptiei si sarcinii la inceput. In timp ce fierul este esential pentru transportul oxigenului in sange si iodul contribuie la functionarea sanatoasa a tiroidei, antioxidanti precum vitamina E si C protejeaza ADN-ul, proteinele si lipidele celulelor impotriva stresului oxidativ. Pentru un efect optim Fertilovit® F 35 plus contine vitamina C cu eliberare prelungita.

Indicatii: Pentru cele mai bune rezultate, expertii recomanda sa incepeti suplimentarea cu aproximativ trei luni inainte de conceptie. Luati o capsula Fertilovit® F 35 plus pe zi.

Va rugam sa cititi instructiunile inainte de utilizare. Nu depasiti doza recomandata. Nu depozitati Fertilovit® F 35 plus la indemana copiilor mici. Un supliment alimentar nu poate si nu trebuie sa inlocuiasca un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata.

Avertismente si precautii: Fertilovit® F 35 plus contine 150 μg biotina in fiecare capsula. Daca sunteti pe cale sa faceti teste de laborator, trebuie sa spuneti medicului dumneavoastra sau personalului de laborator ca luati sau ati luat recent Fertilovit® F 35 plus, deoarece biotina poate afecta rezultatele unor astfel de teste. In functie de test, rezultatele pot fi fals ridicate sau fals scazute din cauza biotinei. Medicul dumneavoastra va poate cere sa incetati sa luati Fertilovit® F 35 plus inainte de a efectua teste de laborator.

 

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE