DACIA PLANT Dulceata Mango fara zahar, 360g

Te asteptam la cu sfaturi si recomandari

DACIA PLANT Dulceata Mango fara zahar, 360g - Catena

DACIA PLANT Dulceata Mango fara zahar (360 g) este realizata cu ingrediente 100% naturale si aduce mai aproape savoarea proaspata a fructelor de mango. 
 
Dulceata de mango, de la Dacia Plant, este indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 60g fruct / 100g; este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.
 
Dulceata de mango este cea mai sanatoasa alegere pentru pofta ta de dulce.
 

Beneficii DACIA PLANT Dulceata Mango fara zahar:

 
  • fara arome adaugate, fara E-uri;
  • 60% fruct, mango;
  • 0% ZAHAR ADAUGAT. Sucul de struguri ce inlocuieste zaharul este nutritiv, usor de asimilat de organism, bogat in resveratrol (un antioxidant puternic);
  • conservata prin pasteurizare usoara;
  • reteta autentica;
  • produsul nu contine coloranti si conservanti.
 

Ingrediente DACIA PLANT Dulceata Mango fara zahar:

 
Doar 3 ingrediente: mango - minim 60%; suc din struguri cu pulpa concentrat prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60 grade, pectina din coji de citrice. Preparat cu 60 g de fructe pentru 100 g de produs finit. Contine zaharuri prezente in mod natural. Fara conservanti. Fara indulcitori artificiali. Fara arome adaugate. Conservat prin pasteurizare usoara.
 

Precautii / Atentionari DACIA PLANT Dulceata Mango fara zahar:

 
A nu se pastra la temperaturi mai mari de 25 grade. A se consuma de preferinta in maxim 14 zile de deschidere, timp in care se pastreaza in frigider! A se consuma, de preferinta, pana la: vezi data inscrisa pe ambalaj.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE