Zdrovit Dezanoplum Prevent spray x 100 ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Zdrovit Dezanoplum Prevent spray, 100 ml - Catena

Dezanoplum® PREVENT spray*100 ml este un produs cu actiune specifica: lupta impotriva paduchilor de cap si protejeaza impotriva raspandirii lor. Ingredientele active, extractele de plante traditionale – ulei din arbore de ceai, ulei de ricin, extract din seminte de Melia Azadirachta (Neem) actioneaza sinergic, contribuind la eliminarea paduchilor de cap. In plus, confera parului stralucire si il face mai usor de pieptanat.

Este un produs cu actiune preventiva, este sigur de utilizat deoarece nu contine insecticide. Poate fi aplicat pe par dar si pe textile, pe haine (caciula, fular, gluga, etc.).

Ingrijeste parul, lasandu-l moale si usor de pieptanat
 
Mod de utilizare: Se aplica solutia pe scalpul curat, pulverizand de la o distanta de aproximativ 10 cm pe parul uscat sau umed.

Este un produs recomandat pentru utilizare zilnica atunci cand exista o posibila contaminare cu paduchi din mediul apropiat si un risc de infectare, mai ales in timpul si dupa intoarcerea copiilor din tabere, excursii sau calatorii.

Doar pentru uz extern. A nu se utiliza in caz de alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE