Flamozil – Gel tratament pentru cicatrizarea ranilor, 50 g

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Flamozil – Gel tratament pentru cicatrizarea ranilor, 50 g - Catena

Flamozil sub forma de gel hidrocoloidal este un tratament rani care ajuta la cicatrizarea mai rapida a ranilor, atat a celor acute, cat si a celor cronice. Flamozil gel se poate folosi cu succes atat ca tratament pentru rani umede cat si ca tratament rani uscate, contribuind la cicatrizarea mai rapida a tesutului afectat, lasand doar o cicatrice mica.

Flamozil gel este un tratament rani cu actiune benefica in arsuri, ulceratii ale pielii (escare), ulceratii deschise ale membrelor inferioare, rani chirurgicale, taieturi sau zgarieturi ale pielii. Flamozil gel contine citrat de argint si un acid carbomer stabilizat de carnozina, o peptida prezenta in mod natural in piele. Citratul de argint actioneaza ca un agent antibacterian care inhiba dezvoltarea bacteriilor pe piele si ajuta la mentinerea unui mediu propice vindecarii. Aplicat pe piele, Flamozil formeaza o bariera protectoare la nivel local, mentinand umezeala in cazul ranilor uscate si absorbind exsudatul din ranile umede.

Flamozil tratament rani are o actiune imediata de racire a locului de contact si de catifelare a pielii in contact cu plasturii si/sau bandajul. In plus, Flamozil gel are o consistenta fluida, nu se lipeste de suprafata plagii si faciliteaza astfel o vindecare mai rapida si mai putin dureroasa.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE