HYALO4 Start

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

HYALO4 Start - Catena

Hyalo 4 Start este un unguent fluid pentru utilizare topica, ce contine hialuronat de sodiu, obtinut prin fermentatie bacteriana, ca principal component si colagenaza de origine bacteriana, obtinuta din tulpinna nepatogenica de Vibrio Alginolyticus, ca substanta medicamentoasa incorporata. Hyalo4 Start permite debridarea plagii datorita proprietatilor hidratante ale acidului hialuronic care favorizeaza procesele fiziologice reparatorii si protejeaza tesutul viabil nou format. Procesul de cicatrizare a leziunilor se produce mai rapid intr-un mediu umed. Colagenaza bacteriana ajuta procesul de debridare.
 
Indicatii:
Tratamentul local al ulcerelor cronice (escare,ulcere vasculare ale gambei, piciorul diabetic). In mod spcific, este destinat sa asigure un mediu umed optim si debridarea, necesare proceselor naturale de vindecare.
 
Ingrediente:
Hialuronat de sodiu 0.2 %
Colagenaza 2nkat/g unguent, parafina lichida usoara,vaselina alba.
 
Mod de administrare:
Leziunile trebuie curatate si dezinfectate inainte de aplicare. Se aplica un strat de 2 mm grosime de HYALO4 Strat pe suprafata leziunii, o data pe zi sau in functie de recomandarea medicului. Se acopera zona tratata cu un pansament steril pentru a se asigura un contact adecvat.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE