Onconect Crema calmanta pentru sindrom mana-picior, 100ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Onconect Crema calmanta pentru sindrom mana-picior, 100ml - Catena

Onconect Crema calmanta pentru sindromul mana-picior este un dispozitiv medical ce formeaza o bariera protectoare si lubrefianta la nivelul pielii, pentru a reduce efectele secundare ale unor medicamente sau ale chimioterapiei, precum sindromul mana-picior (eritrodisestezie palmo-plantara). Aceasta se utilizeaza ca adjuvant in principala terapie oncologica, pentru calmarea simptomelor la nivelul pielii.  
 
Produsele contin un ingredient inovativ natural, SyriCalm CLR, extract de Phragmites kharka si poria cocos, certificat de NATRUE (asociatie europeana de producatori care certifica cosmeticele organice si naturale) si in conformitate cu ECOCERT (organizatie internationala care certifica respectarea standardelor petru agricultura organica).
 
Onconect Crema calmanta pentru sindromul mana-picior contine:
- SyriCalm™ CLR 3% - are efect antiinflamator, antipruriginos şi de restabilire a funcţiei de barieră a pielii
- Uree 10% – are efect hidratant la nivelul pielii
- Omega Plus – complex de uleiuri vegetale care ajuta la regenerarea pielii, prin crearea unei bariere protectoare şi creşterea elasticitatii pielii
- Ulei de soia si untul de shea – realizeaza o bariera hidratanta si lubrefianta la nivelul pielii
- Proteina de matase hidrolizată – are o compoziţie similară unor proteine din piele; datorita masei moleculare scazute are abilitatea de a penetra adanc pielea, hidratand intens si formand un strat protector
 
Se recomanda utilizarea pentru prevenirea aparitiei modificarilor tegumentare la pacientii cu chimioterapie. Se foloseste constant, de mai multe ori pe zi, direct pe piele. 
 
Gama Onconect este o gama de dispozitive medicale adjuvante ale principalelor terapii oncologice care se adreseaza simptomelor determinate de chimio si/sau radioterapie la nivelul pielii si al mucoaselor. 
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE