Emanera 20mg, 28 capsule gastrorezistente


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari

Alege farmacia

Emanera 20mg, 28 capsule gastrorezistente - Catena

Emanera este un medicament care reduce cantitatea de acid produsa de stomac. Emanera contine o substanta care se numeste esomeprazol, care apartine unui grup de medicamente numit inhibitori de pompa de protoni.
La adolescenti cu varsta peste 12 ani si peste, Emanera este folosita in tratamentul urmatoarelor afectiuni: boala de reflux gastro-esofagian (BRGE) si ulcere la nivelul stomacului sau la nivelul partii superioare a intestinului (duoden) infectate cu un tip de bacterie denumita Helicobacter pylori. 
La adulti, Emanera se foloseste pentru tratamentul urmatoarelor: ulcerele de la nivelul stomacului sau partii superioare a intestinului (duoden) care sunt infectate cu "Helicobacter pylori", boala de reflux gastro-esofagian (BRGE), ulcerele de la nivelul stomacului determinate de medicamente numite antiinflamatorii nesteroidiene, tratamentul de lunga durata, dupa prevenirea resangerarilor din ulcerele gastro-duodenale prin administrare intravenoasa de esomeprazol si cantitate prea mare de acid gastric, determinata de o tumora de la nivelul pancreasului (sindrom Zollinger-Ellison).

CELE MAI RECENTE ARTICOLE