Orgalutran inj.0.25mg/0.5ml x1ser


Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari
Alege farmacia

Orgalutran inj.0.25mg/0.5ml x1ser - Catena

Orgalutran apartine grupei de medicamente numite antagonisti de hormoni eliberatori de gonadotropina si este un tratament utilizat in tehnicile de reproducere umana asistata (TRA), incluzand fertilizare in vitro (IVF) si alte metode, pentru a impiedica eliberarea prematura a ovulelor, crescand considerabil sansele de a ramane insarcinata.

Administrarea Orgalutran 0,25 mg/0,5 ml

Orgalutran se administreaza doar la recomandarea medicului specialist. Produsul este disponibil sub forma de solutie injectabila, intr-o seringa pentru o singura utilizare.

Posibile reactii adverse ale Orgalutran 0,25 mg/0,5 ml

Orgalutran, ca toate medicamentele, poate provoca si reactii adverse, cele mai frecvente fiind reactiile locale ale pielii la locul injectiei. In cazul in care aceste reactii se agraveaza sau observati orice alta manifestare adversa, trebuie contactat medicul prescriptor.

Interactiuni ale produsului Orgalutran 0,25 mg/0,5 ml cu alte medicamente

Inainte de inceperea tratamentului cu Orgalutran, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.

Contraindicatii la administrarea Orgalutran 0,25 mg/0,5 ml

Orgalutran este contraindicat in cazuri de hipersensibilitate la ganirelix sau la oricare dintre componentele acestuia, in sarcina sau in perioada de alaptare, in cazul unei boli hepatice sau renale, moderata sau severa.

Cum se pastreaza Orgalutran 0,25 mg/0,5 ml

Orgalutran se pastreaza in ambalajul original. Produsul nu se congeleaza.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE