Foramen periuta interdentara

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Foramen periuta interdentara - Catena

Periuta interdentara extrafina Foramen pastreaza dintii ingrijiti si o igiena orala adecvata, printr-un periaj delicat care protejeaza gingiile sensibile.

Periuta interdentara este prevazuta cu peri fini, rotunjiti, care curata dintii si gingiile si in spatiile cel mai greu accesibile pentru o periuta obisnuita.

Igiena orala este importanta atat pentru mentinerea sanatatii cavitatii bucale, a dintilor si a gingiilor, dar si pentru mentinerea sanatatii in general. Pe langa o pasta de dinti cu proprietati anticarie, periuta dentara obisnuita si apa de gura, avem nevoie si de o periuta care sa asigure o curatare eficienta a spatiilor interdentare unde, de multe ori periuta obisnuita nu ajunge sau nu poate sa asigure eliminarea eficienta a resturilor alimentare si a placii bacteriene.

Periuta interdentara Foramen are un design ergonomic, perii asigurand o curatare delicata si eficienta atat a dintilor cat si a gingiilor. Prin eliminarea placii bacteriene, periuta interdentara ajuta la mentinerea unor dinti sanatosi si a unei respiratii proaspete. Periuta poate fi folosita cu succes si pentru curatarea aparatului dentar.

Dimensiuni periuta interdentara: periuta masoara 4.5 cm in lungime si 3 cm in inaltime.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE