Foramen periuta interdentara

3 la pret de 2
Foramen periuta interdentara
Ofertă valabilă în perioada 1-30 iunie 2024, in limita stocului disponibil. Oferta nu se cumulează cu beneficiile cardului Catena.
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Comanda online pe www.springfarma.com

Foramen periuta interdentara - Catena

Periuta interdentara extrafina Foramen pastreaza dintii ingrijiti si o igiena orala adecvata, printr-un periaj delicat care protejeaza gingiile sensibile.

Periuta interdentara este prevazuta cu peri fini, rotunjiti, care curata dintii si gingiile si in spatiile cel mai greu accesibile pentru o periuta obisnuita.

Igiena orala este importanta atat pentru mentinerea sanatatii cavitatii bucale, a dintilor si a gingiilor, dar si pentru mentinerea sanatatii in general. Pe langa o pasta de dinti cu proprietati anticarie, periuta dentara obisnuita si apa de gura, avem nevoie si de o periuta care sa asigure o curatare eficienta a spatiilor interdentare unde, de multe ori periuta obisnuita nu ajunge sau nu poate sa asigure eliminarea eficienta a resturilor alimentare si a placii bacteriene.

Periuta interdentara Foramen are un design ergonomic, perii asigurand o curatare delicata si eficienta atat a dintilor cat si a gingiilor. Prin eliminarea placii bacteriene, periuta interdentara ajuta la mentinerea unor dinti sanatosi si a unei respiratii proaspete. Periuta poate fi folosita cu succes si pentru curatarea aparatului dentar.

Dimensiuni periuta interdentara: periuta masoara 4.5 cm in lungime si 3 cm in inaltime.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE