Genera Lapte solar Baby SPF50 X 250ml

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Genera Lapte solar Baby SPF50 X 250ml - Catena

 Genera Baby cu factor de protectie SPF50 creeaza o bariera de protectie impotriva arsurilor solare si este rezistent la apa.
 
Pielea sensibila a copiilor are nevoie de protectie speciala in timpul expunerii la soare, iar laptele solar Genera Baby cu factor de protectie SPF50 este simplu de utilizat, are o textura usoara si un parfum placut.  Formula sa actioneaza delicat.

Este o emulsie fluida  imbogatita cu uleiuri hidratante care hranesc pielea. Actiunea de protectie este data de filtrele UVA-UVB, impreuna cu ingrediente vitaminizante si hidratante. REZISTENTA LA APA

Pentru pielea foarte sensibila. Vitamina E cu proprietati antioxidante si filtrele UVA/ UVB protejeaza impotriva efectelor nocive ale soarelui. Usor de intins, este excelent pentru pielea alba si delicata atat a copiilor, cat si a adultilor. Atunci cand este corect aplicata, pielea este hidratata si protejata.

AVERTISMENT

Niciun produs solar nu este capabil sa protejeze complet impotriva daunelor provocate de soare.

Nu va expuneti pentru o perioada lunga de timp, chiar daca folositi un produs de protectie.

Tineti copiii departe de lumina directa a soarelui.

O expunere indelungata la soare reprezinta un risc grav pentru sanatate.

Pentru adulti, doza minima este de 36 g (= 6 lingurite).

ATENTIE: prin aplicarea unei cantitati mai mici, nivelul de protectie se reduce considerabil. Aplicati omogen si cu generozitate produsul solar inainte de expunere. Aplicati-l din nou dupa baie.

 
Produsul trebuie aplicat cu 30 de minute inainte de expunerea la soare, apoi la fiecare 1-3 ore si dupa iesirea din apa.
Laptele solar Genera Baby SPF50 este alegerea perfecta si pentru adultii cu piele sensibila. Este eficienta impotriva radiatiilor UVA si UVB, previne aparitia iritatiilor, a petelor pigmentare si imbatranirea prematura a pielii. 
 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE