RILASTIL SUN SYSTEM - Stick ten & zone sensibile SPF 50+, 8,5 ml

Pret mai mic pe baza cardului Catena. Te asteptam in farmacie! Verifica disponibilitate si rezerva

RILASTIL SUN SYSTEM - Stick ten & zone sensibile SPF 50+, 8,5 ml - Catena

Stick ten & zone sensibile SPF 50+ este un produs special pentru protejarea pielii sensibile si a zonelor delicate. Are un spectru larg de actiune, oferind protectie atat impotriva radiatiilor UVB, cat si UVA. Are o structura anhidra care se raspandeste usor pe buze sau pe alte zone sensibile ale fetei (nas, pometi, conturul ochilor) cread un strat protector impotriva razelor UV si prevenind uscarea sau deshidratarea.

Contine PRO-DNA Complex®, o combinatie de extracte vegetale bogate in antioxidanti si substante calmante cu efect antirid care stimuleaza regenerarea pielii si protejeaza ADN-ul de razele daunatoare ale soarelui, mentinand-o sanatoasa si elastica. Complexul Pro-Elastil contribuie la mentinerea elasticitatii pielii. Este un produs rezistent la apa si garanteaza un spectru larg de protectie impotriva razelor UVB-UVA datorita ultimei generatii de filtre solare. Protejeaza aspectul pielii, mentinand-o sanatoasa si elastica si lupta impotriva petelor solare si a arsurilor.

MOD DE UTILIZARE:  Aplicati pe piele cu minimum 30 de minute inainte de a va expune la soare. Reaplicati frecvent, mai ales dupa iesirea din apa si stergerea cu prosopul.

DOAR PENTRU UZ EXTERN
Evitati contactul direct cu ochii.
A se pastra recipientul inchis corect si departe de caldura.
 
FARA COLORANTI, ALCOOL SI DERIVATE DIN GRAU
HIPOALERGENIC*
TESTAT CLINIC
TESTAT PENTRU NICHEL, COBALT, CROM, PALADIU SI MERCUR**
* Produs formulat pentru a minimiza riscul de alergie.
** Mai putin de o parte la un milion fiecare. Cantitati mici pot fi responsabile de sensibilizarea pielii. 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE