Genera SUN Spray solar SPF15 x 200ml

3 la pret de 2
Genera SUN Spray solar SPF15 x 200ml
Oferta valabila in perioada 1-31 decembrie 2023. Oferta nu se cumuleaza cu beneficiile Cardului Catena.
Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Genera SUN Spray solar SPF15 x 200ml - Catena

Este o emulsie fluida  imbogatita cu uleiuri hidratante care hranesc pielea. Actiunea de protectie este data de filtrele UVA-UVB, impreuna cu ingrediente vitaminizante si hidratante. REZISTENTA LA  APA

Caracteristici

Emulsie fluida de culoare galben deschis. Parfumul este o armonie blanda si delicata de frezie, orhidee, crin, trandafir, bergamota, cu note verzi la inceput si note de baza lemnoase, ambrate si moscate.

Protectie medie pentru piele foarte deschisa la culoare. Vitamina E cu proprietati antioxidante si filtrele UVA/UVB protejeaza impotriva efectelor nocive ale soarelui. Potrivit pentru primele expuneri, chiar si la altitudini mari si pentru partile delicate precum nasul, sanii si scalpul fara par.

Vitamina E cu proprietati antioxidante si filtrele UVA/ UVB protejeaza impotriva efectelor nocive ale soarelui. Usor de intins, este excelent pentru pielea alba si delicata atat a copiilor, cat si a adultilor. Atunci cand este corect aplicata, pielea este hidratata si protejata.

Avertisment

Niciun produs solar nu este capabil sa protejeze complet impotriva daunelor provocate de soare.

Nu va expuneti pentru o perioada lunga de timp, chiar daca folositi un produs de protectie.

Tineti copiii departe de lumina directa a soarelui.

O expunere indelungata la soare reprezinta un risc grav pentru sanatate.

Pentru adulti, doza minima este de 36 g (= 6 lingurite).

ATENTIE: prin aplicarea unei cantitati mai mici, nivelul de protectie se reduce considerabil. Aplicati omogen si cu generozitate produsul solar inainte de expunere. Aplicati-l din nou dupa baie.

 


PRODUSE RECOMANDATE


CELE MAI RECENTE ARTICOLE