Gripovit x 10 plicuri

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia

Gripovit x 10 plicuri - Catena

Gripovit este un supliment alimentar special conceput pentru mentinerea sanatatii si a bunei functionari a sistemului imunitar. Gripovit contine pulbere naturala de coacaze si zmeura, extract de hibiscus (macese) si fructe de soc, vitamina C si zinc cu rol de intarire a organismului si de crestere a imunitatii.

Pulberea naturala de coacaze si zmeura, extractul de macese si extractul de fructe de soc sunt surse naturale de vitamina C, Vitamina C creste imunitatea organismului, accelereaza cicatrizarea, are actiune antioxidanta, blocand radicalii liberi iar Zincul faciliteaza absorbtia vitaminei C.

  • Sustine sistemul imunitar
  • Intareste organismul afectat de raceala

 

Datorita compozitiei sale complexe, Gripovit este recomandat in special pentru cresterea rezistentei fata de afectiunile sezoniere aparute primavara, toamna si iarna.

  • Coacazele negre, zmeura si Hibiscus sunt surse naturale bogate in vitamina C.
  • Fructele de soc (Fructus Sambuci) contin pigmenti organici, aminoacizi, zaharide, rutin si o cantitate mare de vitamina C. 
  • Vitamina C si zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ

 

CELE MAI RECENTE ARTICOLE