Gynophilus PRO X 14 capsule

Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia
Comanda online pe www.springfarma.com

Gynophilus PRO X 14 capsule - Catena

   Confortul feminin este mentinut datorita unei duble protectii: mucoasa vaginala si flora vaginala naturala.

Ce este microbiota vaginala?

Microbiota vaginala este un ecosistem bogat si complex, alcatuit din miliarde de lactobacili, microorganisme vii benefice. Lactobacilii produc acid lactic si peroxid de hidrogen, care ajuta la mentinerea pH-ului fiziologic de 3,8-4,5 si la limitarea dezvoltarii agentilor patogeni. De aceea, lactobacilii sunt esentiali pentru mentinerea unei microbiotei vaginale sanatoase si pentru functionarea normala a sistemului urogenital. 

Ce determina dezechilibrul microbiotei vaginale?

Lactobacilii pot scadea sau chiar disparea in anumite situatii: stil de viata (fumat, contraceptie, contact sexual, lenjerie intima sintetica, igiena intima excesiva, inotul in piscina sau mare), anumite perioade din viata (sarcina, post-partum, menopauza), utilizarea unor medicamente (in special antibiotice). In aceste situatii, femeile pot resimti mancarime, usturime, iritatii, mirosuri neplacute in zona intima. 

Gynophilus Pro pentru confort intim si o microbiota vaginala sanatoasa

Gynophilus Pro contine Lacticaseibacillus rhamnosus Lcr35®, o tulpina puternica de lactobacili, capabila sa supravietuiasca si sa ajunga in vagin.

Cui ii este destinat Gynophilus Pro?

Gynophilus Pro este destinat tuturor femeilor ce se confrunta cu disconfort intim in diferite perioade ale vietii lor.

Sfaturi practice pentru o microbiota sanatoasa:

-             Folositi doar produse de igiena intima cu pH neutru sau usor acid, fara parfum.

-             Utilizati doar obiectele de baie personale (prosoape, bureti).

-             Utilizati lenjerie intima din bumbac.

-             Nu folositi dusurile vaginale.

Ingrediente si beneficii Gynophilus Pro:

contine Lacticaseibacillus rhamnosus Lcr35®, o tulpina naturala de lactobacili, prezenti in mod natural in vagin, care creeaza conditiile favorabile dezvoltarii unei microbiote vaginale sanatoase.

Ingrediente:

Cultura liofilizata de Lacticaseibacillus rhamnosus Lcr35®; agenti antiaglomeranti: celuloza microcristalina, stearat de magneziu; capsula: hipromeloza. Fara gluten, fara lactoza, fara hormoni.

Mod de administrare:

Doza recomandata este de 1-2 capsule pe zi (una dimineata, una seara la culcare), timp de o saptamana. Gynophilus Pro poate fi utilizat in continuarea tratamentului local cu antimicotic sau antibiotice sau asociat unui tratament oral (in general antibiotic). Pentru beneficii de lunga durata, utilizati Gynophilus Pro timp de 3 saptamani. Utilizarea Gynophilus Pro poate incepe in orice perioada a lunii si poate fi repetata din cand in cand.

Doar pentru adulti. Poate fi administrat femeilor insarcinate si care alapteaza.

CELE MAI RECENTE ARTICOLE